• Narkotikatest som oppdager spor av hasj i en persons urin

Urintest for hasj og marihuana (THC) - (50 ng/ml)

Det aktive stoffet i cannabis heter "THC" og forlater kroppen svært sakte ved langvarig bruk. Metabolittene kan spores opp til to måneder med vår narkotikatest. Den individuelle sporingstiden avhenger hovedsakelig av mengden som forbrukes, hyppigheten av forbruket, kroppsmasse og personlig metabolisme. Narkotikatesten er godkjent for profesjonell bruk innenfor EØS-området og er sertifisert med CE-, FDA- og ISO.

Sporingstid: 2-60 dager

KJØP 10 STK OG BETAL KUN 280,-


Screening av THC i urinen med en hurtigtest

Alle former av cannabis kommer til å gi et positivt utslag på denne testen. Hasj, marihuana og cannabisolje inneholder det aktive stoffet THC som kan spores realvtivt lang tid i urinen etter siste bruk. Når kroppen metaboliserer THC så lagres det metabolitter som kapsles inn i kroppens fettvev. Den dominerende metaboliten som testen leter etter heter "9-carboxy-11-nor-delta-9-THC".

Hvor lenge går cannabis å spore i urinen?

Aktiv THC blir nesten metabolisert til 100% av kroppen (halveringstiden er bare 24 timer) men metabolittene lagres betydelig lengre i urinen. Cannabis (THC) kan spores betydelig lengre enn de fleste andre stoffer da metabolittene fester seg i kroppens fettvev og utsonderes i urinen i takt med forbrenningen og stoffskiftet.

Personer med rask stoffskifte og lite underhudsfett blir "rene" betydelig raskere enn personer med mye underhudsfett og langsom stoffskifte. Ved enkelt inntak er sporingstiden 3-6 dager avhengig av individ. Ved langvarig og regelmessig bruk er sporingstiden 2-8 uker avhengig av individ. Hard trening og en aktiv livsstil hjelper kroppen å forbrenne fettceller og på denne måten blir man kvitt THC-metabolittene raskere. Aktive personer som svetter og trener mye kommer derfor til å bli kvitt THC-metabolittene betydelig raskere enn personer som ikke har en like aktiv livsstil.

Hvor sikkre er resultatene?

Grenseverdien vår (cutoff) er 50 ng/ml, noe som er normalen for THC-reagenser og gir et veldig sikkert resultat. Lavere grenseverdier kan gi kryssreaksjoner (falske positive resultater) med vitaminer og legemiddler - av den grunn så tilbyr vi ingen tester med lavere grenseverdi. Vårt test er sertifisert med CE-, FDA- og ISO og har en sikkerhetsmarginal på 99,8% ved kliniske studier i labmiljø.

Sammendrag av narkotikatesten for THC

  • Grenseverdi på testen: 50 ng /ml
  • Sporingstid i urinen: 2 - 60 dagar
  • Resultatets sikkherhet: over 99 %
  • Hovedsaklig metabolitt: 9-carboxy-11-nor-delta-9-THC

Narkotikatest Cannabis (THC)

  • Varenummer:THC
  • Tilgjengelighet:På lager
  • 35,-

  • Eks. Moms:28,-

  • 10 eller fler - 28,-