Kjøpsvilkår

Betalingsmåte

  • Kortbetalning med Visa, Mastercard, Maestro eller American Express
  • PayPal-konto

Levering

Leveringstiden er 2 virkedager (mandag til fredag). Bestillinger som gjøres innen kl. 15.00 sendes samme dag. Fri frakt for alle ordrer over 200 kr.

Moms

Alle priser er inklusiv moms. For reagenser (narkotikatester) er dette 25 %.

Priser

Prisene våre styres av tilbud og etterspørsel, og kan derfor endres i enkelte perioder. Vi streber etter å ha så konkurransedyktige priser som mulig, samtidig som vi leverer høy kvalitet.

Angrerett og åpent kjøp i 14 dager

I henhold til Angrerettloven har du som kunde rett til å angre kjøpet innen 14 dager. Dette gjelder ikke postoppkrav, da må du først betale dette og deretter angre kjøpet. Emballasjen må da være intakt, det vil si ikke åpnet eller skadet. Når du benytter deg av angreretten, har du selv ansvaret for å returnere pakken og dekke returkostnadene.

Tilbakebetaling

Dersom du har benyttet deg av angreretten vil vi tilbakebetale det toale beløpet snarest (senest 30 dager etter den datoen vi mottok den returnerte varen). Du må selv betale returkostnadene når du returnerer varen. Du kan lese mer om angretten på Forbrukerrådets hjemmesider eller i Fjernsalgsloven.

Ubetalte postoppkrav og returer

Ved ubetalte postoppkrav krever vi 329 kr for å dekke kostnadene dette medfører. Kunden får normalt ingen erstatning for uteblivende levering om dette skyldes manglende adresseinformasjon.

Håndtering av personinformasjon

I henhold til GDPR ber vi om samtykke til å håndtere informasjon om deg, som adresse, navn, personnummer, e-postadresse og telefonnummer. Dette vil utelukkende bli benyttet av oss på Comedown for å sikre leveringene til deg.  Informasjonen som du gir er bare tilgjengelig for Comedown. Du har rett til å få innsyn i, slettet eller korrigert opplysningene som finnes om deg. Gjennom å godkjenne kjøpsvilkårene samtykker du til det ovenstående.